Title with Text and Buttons

Υπηρεσίες

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η επιχείρηση RENT A CAR, GREEK ART SOUVENIRS GODDESS ATHENA σας καλωσορίζει στον όμορφο νομό Πιερίας.
Με αρκετά χρόνια εμπειρίας κάνουμε τα πάντα για να σας παρέχουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα με τις χαμηλότερες τιμές.

Η επιχείρησή μας είναι γνωστή για την άριστη εξυπηρέτηση μας και συνιστάτε από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Ανακαλύψετε τον νομό μας με τον πανύψηλο Όλυμπο και τις μαγικές ακτές του ακριβώς όπως θα θέλατε με ευκολία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Όλα αυτά με τον πιο οικονομικό τρόπο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η RENT A CAR, GREEK ART SOUVENIRS GODDESS ATHENA βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
ενοικίασης αυτοκινήτου οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο στόλος μας αποτελείται από τα τελευταία μοντέλα και στις πιο ελκυστικές τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι η εγγύηση για την ικανοποίησή σας.
Το αφοσιωμένο και πρόθυμο προσωπικό μας, προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο.

Γενικές Πληροφορίες Ενοικίασης

Στην τιμή περιλαμβάνονται 24 ώρες ενοικίασης του αυτοκινήτου από τη στιγμή της παραλαβής του, απεριόριστα χιλιόμετρα, οδική βοήθεια, φόροι και ασφάλεια προς τρίτους.

Η πληρωμή γίνεται την στιγμή παραλαβής του αυτοκινήτου και προϋποθέτει την προπληρωμή για όλες τις μέρες ενοικίασης.

Κάνουμε συνεχώς συντήρηση στα αυτοκίνητά μας και τα ανανεώνουμε αρκετά συχνά, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και οδικής άνεσης.

Ο οδηγός θα πρέπει να έχει κλείσει το 21ο έτος της ηλικίας του και να κατέχει το δίπλωμα οδήγησης για περισσότερο από 1 χρόνο.

Όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν Air condition, υδραυλικό τιμόνι και ράδιο-CD.
Μπορούμε να σας παρέχουμε επιπλέον εξοπλισμό, όπως κάθισμα μωρού, GPS, χάρτες .Η παράδοση και η παραλαβή των αυτοκινήτων μπορεί να γίνει στο γραφείο μας τις ώρες 7:00-24:00 ή με ραντεβού οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε μέρος του νομού Πιερίας, τα παράλια της Λάρισας (Στόμιο και Κόκκινο νερό Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Στόμιο με επιπλέον χρέωση 15€) ή το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (επιπλέον χρέωση 50€). 

Η GODDESS ATHENA, είναι μία επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων του νομού Πιερίας, με συνεχή παρουσία αρκετών χρόνων.
Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Λεπτοκαρυάς, Ι. Μεταξά 4 αλλά μπορούμε να σας παραδώσουμε ή να παραλάβουμε το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει από οποιοδήποτε μέρος του νομού Πιερίας, τα παράλια της Λάρισας ή το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ζήστε την καλύτερη ενοικίαση αυτοκινήτου, με άριστη εξυπηρέτηση, αφού είμαστε στην διάθεσή σας είτε στο γραφείο μας είτε τηλεφωνικώς καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε είναι το ότι μιλάμε πολλές γλώσσες όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Πολωνικά, Βουλγάρικα, Τσέχικα, Σλοβάκικα, Σέρβικα, Ρώσικα, Ουκρανέζικα και Λευκορώσικα..

Ο Στόλος μας

Suzuki Alto

Class A
1,0 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Chevrolet Spark

Class A
1,0 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Hyundai i20

Class B
1,2 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Fiat Panda

Class B
1,2 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ford Fiesta

Class C
1,4 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

KIA Rio

Class C
1,2 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Peugeot 108

Class A
1,0 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

KIA Picanto

Class A
1,0 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Fiat Punto

Class B 
1,2 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Renault Clio

Class B 
1,2 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Citroen C4

Class C 
1,6 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Opel Combo

Class D 
1,6 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Renault Grand Scenic

Class D 
1,6 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Renault Trafic

Class E 
1,6 cc

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Οι Όροι και Προϋποθέσεις ενοικίασης που αναφέρονται παρακάτω ισχύουν για όλη την Ελλάδα: Ηπειρωτική Χώρα και Νησιωτική..

Η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης είναι 24 ώρες, με επιτρεπτό όριο καθυστέρησης τη 1 ώρα. Πρόσθετες καθυστερήσεις χρεώνονται ως επιπλέον ημέρα. 

Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 21 έτη & το μέγιστο 70 έτη. Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί 1 έτος πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν είναι κάτοικος Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι υποχρεωμένος να φέρει διεθνές δίπλωμα για να μπορεί νόμιμα να οδηγήσει στην Ελλάδα.

Ασφάλεια προς τρίτους: Παρέχει καλύψεις για θάνατο & τραυματισμό τρίτων έως 1.200.000€ ανά θύμα και υλικές ζημίες τρίτων έως 1.200.000€ - εξαιρείται το όχημα της GODDESS ATHENA.


Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Οδική βοήθεια

Δε χρεώνεται επιπλέον η χρήση του αυτοκινήτου από επιπλέον οδηγούς, αλλά θα πρέπει να δηλωθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι από την ασφάλεια.

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου δεν καλύπτει ζημιές σε κάτω μέρος, ζάντες, τάσια, ελαστικά, καθρέπτες, κεραία και εσωτερικό.


Ασφάλεια κλοπής (TW): Ο ενοικιαστής δεν καλύπτεται, σε περίπτωση κλοπής όλου ή μέρους του αυτοκινήτου, που προκλήθηκε από αμέλειά του (π.χ. στην περίπτωση που άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο ή άφησε το κλειδί επάνω στο διακόπτη εκκίνησης). Η ασφάλεια κλοπής χρεώνεται ανά ημέρα.

Πλήρης ασφάλεια ατυχήματος (FDW): Περιορίζει περισσότερο το ποσό ευθύνης για ζημίες στο όχημα. 

Τα ποσά ευθύνης είναι 300€ στις κατηγορίες A1, B, B1 και έως 558€ στην κατηγορία C. 

Δεν καλύπτονται ζημιές σε κάτω μέρος, ζάντες, τάσια και ελαστικά. 

Η πλήρης ασφάλεια ατυχήματος χρεώνεται ανά ημέρα.

Προσωπική ασφάλεια ατυχήματος (PAI): Παρέχει καλύψεις στον οδηγό ύψους έως 15.000€ για θάνατο, 

ολική ή μερική ανικανότητα & καλύψεις ύψους 1.000€ για νοσήλια έξοδα. Η προσωπική ασφάλεια ατυχήματος χρεώνεται ανά ημέρα.

Καμία ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει:

• κατά τη μεταφορά του οχήματος με πλοίο

• αν διαπιστωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών

• για ζημιές που προκλήθηκαν από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους

• για ζημιές σε κάτω μέρος, ζάντες, τάσια, ελαστικά, καθρέπτες, κεραία, κρύσταλλα και εσωτερικό

• για απώλεια προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο όχημα

• για ατυχήματα που προκλήθηκαν με οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο

• για απώλεια ή καταστροφή κλειδιού του οχήματος

• για απώλεια ή καταστροφή συσκευών GPS Navi, παιδικών καθισμάτων, αλυσίδων χιονιού ή άλλου πρόσθετου εξοπλισμού

Για την ενοικίαση ενός οχήματος είναι απαραίτητη μια πιστωτική κάρτα (Visa, Master Card, American Express), ακόμη και αν η πληρωμή γίνει σε μετρητά.

H GODDESS ATHENA. θα δεσμεύσει το ποσό ευθύνης για ζημία έως τη λήξη της ενοικίασης.

Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, μόνο ο δηλωμένος οδηγός καλύπτεται από τις παραπάνω ασφάλειες.

Σε περίπτωση που και άλλοι οδηγοί πρόκειται να οδηγήσουν το μισθωμένο όχημα, θα πρέπει να δηλωθούν στο μισθωτήριο συμβόλαιο κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Απαιτούμενα έγγραφα είναι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και άδεια οδήγησης σε ισχύ. Η υπηρεσία πρόσθετου οδηγού χρεώνεται ανά ημέρα.

Κατόπιν ζήτησης διατίθενται παιδικά καθίσματα, αλυσίδες χιονιού και συστήματα GPS Navi, με χρέωση ανά ημέρα (μέγιστη χρέωση 10 ημέρες).

Πρέπει να αναφέρονται στην κράτηση.

Το μίσθωμα μπορεί να πληρωθεί με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Master Card, American Express, Diners), με μετρητά και με τραπεζική κατάθεση ή PayPal τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

Για την ολοκλήρωση μιας κράτησης απαιτείται προκαταβολή, ίση με το 15% της συνολικής τιμής ενοικίασης.

Ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής μία πιστωτική ή χρεωστική (Visa, Master Card, American Express) είναι απαραίτητη για λόγους εγγύησης. Η GODDESS ATHENA. θα δεσμεύσει το ποσό ευθύνης για ζημία έως τη λήξη της ενοικίασης.

Το καύσιμο υπολογίζεται σε όγδοα. Το όχημα θα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμου που παραδόθηκε.

Σε διαφορετική περίπτωση ισχύουν χρεώσεις 12€ συν το κόστος του καυσίμου που λείπει. Δεν επιστρέφονται ούτε συμψηφίζονται χρήματα για επιπλέον καύσιμο στο ρεζερβουάρ.

Απαγορεύεται η οδήγηση εκτός των ελληνικών συνόρων, η οδήγηση σε χωματόδρομους, η μεταφορά βαριών αντικειμένων και γενικότερα η κακή χρήση. Ισχύουν χρεώσεις έως και 80 € για ειδικό καθαρισμό σε οχήματα που θα επιστραφούν με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό (π.χ. λεκέδες από φαγητό, καφέ κ.λ.π.) υποδηλώνοντας κακή χρήση.

Τροχαίες παραβάσεις

Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει πλήρης ευθύνη για τυχόν τροχαίες παραβάσεις και υποχρεούται να εξοφλήσει τις όποιες οφειλές στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί το ποσό της παράβασης συν το ποσό αναφερόμενο ως «Διαχειριστικά έξοδα».

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 15 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής.

Για ακυρώσεις εντός του διαστήματος των 15 ημερών πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφεται το σύνολο της προκαταβολής.

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

I. ΜΕΤΑΞΑ 4, 60063, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΠΙΕΡΙΑ

e-mail

sakiszervas@yahoo.gr
petiatod@yahoo.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

23520 33735
6951 661127
6942 984640

Follow us